Arkitekter arbejder 3

Praktik

Vi vægter altid den tætte kontakt mellem uddannelse og faget højt. Derfor har du mulighed for at komme med på teamet som semesterpraktikant. Som praktikant hos os bliver du en fast del af vores hverdag i en flad organisation, hvor vi giver dig frihed og mulighed for at præge de konkrete opgaver.

SEMESTERPRAKTIK EFTERÅR 2021 – ARKITEKTSTUDERENDE

Du kommer til at skitsere, bidrage til konkurrencer, grafiske arbejder og visualiseringer til projektformidling og præsentation. Du får mulighed for at deltage i mødeaktivitet internt såvel som ude af huset.

Du skal have kendskab til Adobe-programmerne, Skecth-Up samt AutoCad og gerne Revit.

Du skal arbejde selvstændigt, indgå i daglige samarbejder på tegnestuen og tværfagligt og du skal være opsøgende og engageret af natur.

Vi tilbyder dig indsigt i fagets mange discipliner, aktiv deltagelse i projektudvikling og skitsering for færdiggørelse op mod deadlines, og du vil undervejs få ris/ros og udviklingssparring fra en fast kontaktperson.

Arkitektpraktikant efteråret 2020:

”Jeg har følt mig taget rigtig godt imod og kan varmt anbefale at søge praktik her til foråret. Her er et professionelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med søde kolleger, der altid står til rådighed og gerne lærer fra sig, samt et stærkt sammenhold på tegnestuen. Som praktikant bliver du hurtigt en del af et projektteam, hvor du både får tildelt ansvar og indsigt i arbejdsmarkedet, og kan prøve kræfter med både længevarende og korte projekter med både selvstændige og varierende arbejdsopgaver. ”

Download opslaget HER

Er det praktik for dig?

Praktikansøgning samt relevant CV og portfolio sendes til

Mads Lindstrøm: mads@frostlarsen.dk

 

SEMESTERPRAKTIK EFTERÅR 2021 – BYGNINGSKONSTRUKTØRSTUDERENDE

Som bygningskonstruktørpraktikant kommer du til at modellere og detailprojektere, du er med til projekterings- og bygherremøder og har mulighed for at komme på byggepladsen.

Du skal både arbejde selvstændigt, indgå i daglige samarbejder på tegnestuen og arbejde tværfagligt med ingeniører m.fl., og du skal være opsøgende og engageret af natur.

Vi tilbyder dig indsigt i fagets mange discipliner, aktiv deltagelse i vores BIM-udvikling, og du vil undervejs få ris/ros og udviklingssparring fra en fast kontaktperson.

 Bygningskonstruktørpraktikant efteråret 2020:

 ”Ved Frost Larsen samarbejder arkitekter og konstruktører i en flad struktur, og på trods af størrelsen er tegnestuen i stand til at løfte store opgaver. Det er nærmest kun egne evner, der begrænser dine muligheder her:”

 Download opslaget HER

 Er det praktik for dig?

Praktikansøgning samt relevant CV og portfolio sendes til

Mads Lindstrøm: mads@frostlarsen.dk