Aerial_bendixminde
25/maj/2021

Daginstitution vundet!

Det er med stor glæde vi kan meddelelse, at vi har vundet konkurrencen om den nye daginstitution Bendixminde i Odder kommune.

Bygningsvoluminet er en sammenstilling af 3 saddeltagshuse, der smukt indskriver sig i konteksten som en klynge af huse, omgivet af det grønne landskab. Huset fremstår i et sympatisk formsprog i børnehøjde, det er et levende og organisk bygningsanlæg, der former sig i skala og udtryk efter de primære brugere, børnene.

Uddrag fra dommerbetænkningen: Den/de tilbudte arkitektur, funktioner og arealforhold understøtter på glimrende vis udbudsmaterialets intentioner, krav og ønsker. Der er optimeret på planløsningen i forhold til arkitektforslaget, og denne planløsning vurderes bedre, både i forhold til økonomi, arkitektur og funktionalitet, end arkitektforslaget.”

“Det er en stor kvalitet, at der er en god sammenhæng mellem ude og inde i form af store vinduespartier, udgang til terrasser og gennemtænkte garderobeforhold. Der er skabt transparens og visuel sammenhæng både mellem rummene i form af vinduer i børnehøjde mellem rum og fordelingsarealer, og mellem ude og inde.”

Totalentreprisekonkurrencen er udført i samarbejde med Høgh&Sønberg og Sweco, og vi glæder os meget til det videre samarbejde med Odder kommune.

Exterior reduced_bendixminde
Interior- final_Bendixminde