IMG_1706_speedline

Speedline - domicil og lager, Skanderborg

Frost Larsen er arkitekt på det nye domicil og lager for Speedline A/S, der er en af Danmarks største forhandlere af scootere, scooterdele og udstyr samt cykler.

Huset er et komplekst hus, der huser mange funktioner, men er disponeret enkelt og ligefremt. I den bagerste del af huset er der to højlagre, vareindlevering og særdepot til diverse kemikalier. I husets front mod Sverigesvej er der på 1. salen kontorer og kantine, samt et indskudt dæk, forberedt til fremtidige kontorpladser. I stueetagen henvender butik, cykelværksted og motorværksted sig naturligt mod ankomsten.

Facaden er udført i grå glatte betonelementer med gennemgående vinduesbånd af aluvinduer og brydes af kantinens alubeklædte facade, der fremstår som et selvstændigt element.

”Processen har været rigtig god og tryg hele vejen med ærlighed, troværdighed og gennemsigtighed. Vi har hele tiden haft ro i maven, og sovet godt om natten. Og undervejs på byggemøderne har der været en virkelig god og konstruktiv dialog – og ikke mindst fleksibilitet – gennem hele forløbet”

 Jesper Bjerre Pedersen, Speedline A/S

Projektet er udviklet i Partnering med åben dialog imellem bygherre, arkitekt, ingeniør og totalentreprenør hvorved er huset formet til det endelige projekt og opført på under 9 måneder.

IMG_1709_speedline
IMG_1705_red_speedline
Sted
Sverigesvej, Skanderborg
Omfang
3.540 m²
Bygherre
Speedline A/S / Bjerre Ejendomsselskab
Team
BASE Erhverv A/S, Arne Elkjær Rådgivende Ingeniører A/S
Ydelser
Arkitektrådgivning i totalentreprise gennem alle faser.
År
2020
Anlægssum
Fortrolig.
IMG_1707_red_speedline